Francouzské klobásky

Klobásky jsou vyrobené ve Francii, v regionu Auvergne.

Nabídku klobásek stále obměňujeme:

Aktuální nabídka na facebook facebook vinotéky Pampinus

 

klobásky smíšené s masem:
– kachní
– kančí
– srnčí
– oslí
– pštrosí
– bažantí

klobásky s ovocem nebo suchými plody:
– s kaštany
– s vlašskými ořechy

klobásky s kořením
– s hřiby

Cena za kus 99 Kč.

Všechny nabízené klobásky můžete u nás zdarma ochutnat.

Zaručená kvalita

Klobásky jsou vyráběny za dodržování  přísných hygienických podmínek a potravinové bezpečnosti. Díky důrazu na dodržování široké škály různých norem mají výsledné produkty vytříbenou kvalitu s vynikající a neměnnou chutí. V České republice se vyžaduje respektování různých hygienických norem a norem uskladnění a uchování, aby si klobásky zachovaly svoji původní kvalitu.


Výroba klobásek vyžaduje jedinečný výrobní postup založený na tajném receptu.
Každá klobáska prochází několika fázemi výroby:

1. Přísný výběr masa
2. Předemletí masa
3. Jemné rozemletí a smísení s dalšími ingrediencemi
4. Plnění (vyplnění přírodního střívka vepřovým masem se směsí)
5. Dušení (etapa, během které ztratí klobáska nadbytečnou vodu a získá v důležitou mikrobiální flóru)
6. Sušení a zušlechtění

Maso je vybíráno výrobcem velmi pečlivě. Během procesu výroby není použito žádného barviva. Sušení vyžaduje dobu několika týdnů a tento postup je přísně dodržován. Tak jako příroda potřebuje čas pro uzrání a tvorbu dobrých věcí, tak my necháváme našim klobáskám nezbytný čas, aby získaly to nejlepší.